مطلب وعکس درباری ماهی اب شور
مطلب وعکس درباری ماهی اب شور
جمعه 10 آذر 1391 ساعت 10:53 | بازدید : 2906 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

سنگ ماهي آب شيرين با نام  شيرماهي آب شيرين نیز شناخته می شود. سنگ ماهی در شرایط ایده آل تا سی سانتی متر رشد می کند. اولین نکته برای رسیدن به این اندازه، نگهداری سنگ ماهی در آب نیمه شور است. چرا که این ماهی جزئ ماهیان لب شور است.

سنگ ماهی به آکواریومی با حجم ۲۲۰ لیتر، دمای ۲۲ تا ۲۸ درجه ی سانتی گراد و پی هاش ۷.۸ تا ۸.۵ نیاز دارد.

تعیین جنسیت این ماهی کار بسیار دشواری است و تکثیر آن در آکواریوم نیز به ندرت دیده شده است.

سنگ ماهی از دسته ماهیان گوشتخوار است. این ماهی اغلب در طبيعت جايي كمين مي كند و سخت پوستان و ماهي هاي كوچك را شكار مي كند. در آكواريوم نيز اگر بتوانید اين ماهي را به همين نحو تغذيه كنيد بهتر است. در غیر این صورت مي توانيد اين ماهي را با گوشت ميگو، صدف دو كفه اي و گوشت ماهي تغذيه كنيد. اما يا بايد غذا را به وسيله پنس در دهان او قرار دهيد يا غذا را طوري رها كرده که  درست مقابل دهانش قرار گيرد.

سنگ ماهی آب شیرین سنگ ماهی آب شیرین

مطالب مرتبط: ماهیان لب شور ، لجن خوار ، تارگت پوفر ، سیلور اسکات

وشته شده در  چهارشنبه نوزدهم مهر 1391ساعت 0:2  توسط سعید |  3 نظر
 
 

ماهی تارگت پوفر با نام پوفر دو نقطه نیز شناخته می شود. زیستگاه این ماهی جنوب آسیا است. بدن این ماهی به رنگ قهوه ای تیره تا روشن است. قسمت زیر شکم ماهی نیز سفید و بی رنگ است. سرتاسر بدن این ماهی دارای نقطه هایی است و یک نقطه ی برجسته نیز در قسمت میان دم و بدن ماهی وجود دارد. تارگت پوفر از جمله ماهیان لب شور است. این بدان معنی است که زیستگاه طبیعی ماهی در آب های شور و نیمه شور است. اما توانایی زندگی در آب های شیرین را نیز دارد.

آکواریومی شامل پوشش گیاهی انبوه برای این ماهی مناسب است. ماهی تارگت پوفر سازگاری خوبی با هم نوعان خود دارد و نگهداری آن ها در کنار هم مشکلی ایجاد نخواهد کرد. دمای 23.5 تا 27.5 درجه ی سانتی گراد و پی هاش 6.5 تا 7.5 برای این ماهی مناسب است.

تکثیر این ماهی تنها در آب های نیمه شور امکان پذیر است. ماهیان تارگت پوفر ترجیح می دهند که بر روی سطحی صاف تخمریزی نمایند. قبل از تخمریزی، جفت ماهی ها به تمیز کردن سطحی صاف مانند یک تخته سنگ می پردازند. سپس هر دو در یک زمان شروع به مالیدن سطح زیرین بدن خود به تخته سنگ می کنند. در همین حین ماهی ماده تخمریزی نموده و ماهی نر نیز تخم ها را بارور می نماید. لاروها پس از 5 تا 6 روز از تخم خارج شده و در این زمان باید آن ها را با نوزاد میگوی آب شور تغذیه نمود.

استفاده از غذاهایی همچون کرم ها، حلزون و میگو در رژیم غذایی این ماهی کمک فراوانی به رشد و شادابی ماهی می کند. با توجه به این که دندان های ماهی تارگت پوفر رشد مداوم و نسبتا" سریعی دارند، استفاده از غذاهایی مانند حلزون که دارای پوشش محافظ خارجی است موجب کاهش رشد دندان ها می شود.

تارگت پوفر با ماهیانی همچون بارب، گورامی، شارک، ماهیان رنگین کمانی، انواع لوچ ها و برخی از گربه ماهیان سازگاری دارد.

                 تارگت پوفر

مطالب مرتبط: ماهیان لب شور ، اسکات ، آنجل مونو ، ماهی تیرانداز

وشته شده در  پنجشنبه بیست و سوم شهریور 1391ساعت 0:2  توسط سعید |  نظر بدهید
 
 

ماهی سیلور اسکات از جمله ماهیان آب های نیمه شور است و از نظر دسته بندی در دسته ی ماهیان لب شور قرار می گیرد. سیلور اسکات دارای بدنی تماما" نقره ای با خال هایی سیاه بر روی آن است. دم این ماهی نیز به رنگ سبز - زرد است.

سیلور اسکات به آکواریومی با حداقل حجم 50 گالن همراه با گیاه و فضاهایی برای پنهان شدن نیاز دارد. بهتر است که آب آکواریوم این ماهی آبی نیمه شور باشد. برای این منظور به ازای هر دو گالن آب، 3 تا 4 قاشق چای خوری نمک به آب اضافه کنید. به دلیل نیمه شور بودن آب آکواریوم این ماهی، باید توجه داشت که گیاهان مورد استفاده در این آکواریوم سازگار با شرایط ذکر شده باشند. دمای 20 تا 28 درجه ی سانتی گراد و پی هاش 7.6 تا 7.8 برای ماهی اسکات مناسب است.

ماهی سیلور اسکات به سادگی در آب های شور اقیانوس تخمریزی می نماید. اما شرایط تخمریزی این ماهی در آب نیمه شور تا حدودی ناشناخته است. انتقال این ماهی از آب نیمه شور به آب شور موجب شادابی و طراوت پوست این ماهی در طول زمان می گردد.

رژیم غذایی ماهی سیلور اسکات باید بر پایه ی غذاهای گیاهی باشد و غذاهای پروتئینی نیز در کنار آن قرار گیرد. غذاهایی همچون جلبک دریایی تازه یا خشک شده، کاهو، میگوی آب شور و غذاهای خشک باکیفیت برای این ماهی مناسبند.

ماهی سیلور اسکات با ماهی هایی همچون پوفر، آنجل مونو، ماهی آب پاش و سایر ماهیان آب های نیمه شور سازگاری دارد.

سیلور اسکات

مطالب مرتبط: ماهیان لب شور ، ماهی اسکات ، ماهی تیر انداز ، فاهاکا پوفر

وشته شده در  پنجشنبه شانزدهم شهریور 1391ساعت 0:2  توسط سعید |  3 نظر
 
 

پوفر فیگور8 دارای رنگی قهوه ای تا سبز بر روی بدن و قسمتی سفید رنگ در زیر شکم است. بر روی بدن این ماهی خط هایی زرد رنگ به شکل های مختلف وجود دارد که چهره ای زیبا به این ماهی بخشیده است. چندین نقطه ی سیاه با حاشیه ی زرد رنگ نیز بر روی دم و دماغ ماهی وجود دارد. پوفر فیگور8 از جمله ماهیان لب شور است. این بدان معنی است که زیستگاه طبیعی ماهی در آب های شور و نیمه شور است. اما توانایی زندگی در آب های شیرین را نیز دارا می باشد.

بهترین شرایط برای زندگی این ماهی، آکواریومی با آب نیمه شور، به همراه گیاه و تزئینات سنگی و همچنین به همراه کفی پوشیده از سنگ های بسیار ریز است. پوفر فیگور8 در بیشتر مواقع رفتاری پرخاشگرانه با سایر هم نوعان خود انجام می دهد. به همین دلیل توصیه به می شود که این ماهی با هم نوعان خود در یک آکواریوم نگهداری نشود. دمای 23.5 تا 27.5 درجه ی سانتی گراد و پی هاش 7.0 تا 8.0 برای این ماهی مناسب است.

در زمان تولید مثل، تخمریزی در کف آکواریوم یا بر روی سنگی صاف انجام می پذیرد. پس از تخمریزی، ماهی نر به مدت 7 روز از تخم ها مراقبت می کند تا لاروها از تخم خارج شوند. لازم به ذکر است که ماهی پوفر تنها در آب نیمه شور تخمریزی می نماید و تخمریزی این ماهی در آب های شیرین تا به حال مشاهده نشده است.

ماهی پوفر فیگور8 باید با انواع نرم تنان مانند میگو، کرم خاکی، کرم خونی و جانداران ریز اقیانوس تغذیه شود.

ماهی پوفر فیگور8 با ماهیانی چون آنجل مونو، اسکات، ماهی تیرانداز و سایر گونه های پوفر سازگاری دارد.

پوفر فیگور8

مطالب مرتبط: آنجل مونو ، ماهیان آب نیمه شور ، ماهی اسکات ، گاو ماهی ، فاهاکا پوفر

شده در  یکشنبه دوازدهم شهریور 1391ساعت 0:2  توسط سعید |  نظر بدهید
 
 

اسکات قرمز، اسکات سر قرمز یا اسکات رد هد از جمله ماهیان لب شور است که توانایی سازگاری و زندگی در آب های شیرین را دارد. تفاوت این ماهی با سایر گونه های اسکات، رنگ قرمز بر روی سر این ماهی است. هرچه سن ماهی بیشتر شود نقاط بر روی بدن تیره تر شده و پشت ماهی، کوهان مانند می شود. زیستگاه این ماهی هند و اقیانوس آرام است و در اصل این ماهی بومی آب های نیمه شور است.

اسکات به آکواریومی با حداقل حجم 50 گالن همراه با گیاه و فضاهایی برای پنهان شدن نیاز دارد. بهتر است که آب آکواریوم این ماهی آبی نیمه شور باشد. برای این منظور به ازای هر دو گالن آب، 3 تا 4 قاشق چای خوری نمک به آب اضافه کنید. به دلیل نیمه شور بودن آب آکواریوم این ماهی، باید توجه داشت که گیاهان مورد استفاده در این آکواریوم سازگار با شرایط ذکر شده باشند. دمای 20 تا 28 درجه ی سانتی گراد و پی هاش 7.6 تا 7.8 برای ماهی اسکات مناسب است.

ماهی اسکات به سادگی در آب های شور اقیانوس تخمریزی می نماید. اما شرایط تخمریزی این ماهی در آب نیمه شور تا حدودی ناشناخته است. انتقال این ماهی از آب نیمه شور به آب شور موجب شادابی و طراوت پوست این ماهی در طول زمان می گردد.

رژیم غذایی ماهی اسکات باید بر پایه ی غذاهای گیاهی باشد و غذاهای پروتئینی نیز در کنار آن قرار گیرد. غذاهایی همچون جلبک دریایی تازه یا خشک شده، کاهو، میگوی آب شور و غذاهای خشک باکیفیت برای این ماهی مناسبند.

ماهی اسکات با ماهی هایی همچون پوفر، آنجل مونو، ماهی آب پاش و سایر ماهیان آب های نیمه شور سازگاری دارد.

                  اسکات قرمز



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
نظر سنجی

کدام ماهی را بیشتر می پسندید؟

خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)


WWW.MAHIMAN.LOXBLOG.COM
align="center">

<-PollName->

<-PollItems->

شروع کد فال حافظ -->

خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید


تبادل لینک هوشمند





آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 311
:: کل نظرات : 28

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 5

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 19
:: باردید دیروز : 3
:: بازدید هفته : 22
:: بازدید ماه : 536
:: بازدید سال : 1846
:: بازدید کلی : 220558